Alpint

I Tjamstan finns 4 liftar, 10 nedfarter, offpist och alpin åkning för hela familjen. För de allra minsta finns barnlift och åkband. Möjlighet till uthyrning av slalom- och snowboardutrustning finns. I anslutning till backen finns värmestuga och toaletter.

Se våra öppettider

Liftkorten kan köpas via nätet, där kan du fylla på befintligt kort eller köpa ett nytt och hämta ut det i en pick-up-box som står inne i värmestugan vid liftstationen.

Du kan också köpa liftkort direkt vid liftstationen eller i hotellets reception under ordinarie öppettider.

Vad är en Voucher? Det är det chipkort du laddar biljetten på. Har du inte ett sådant kort går det köpa till i kundvagnen (50 kr extra). Det chipkort som fungerar i Tjamstanbackarna är märket “Axess”.

När aktiveras mitt kort? Du kan köpa kortet digitalt, långt i förväg, och sedan hämta ut det i vår pick-up-box intill backen när det är dags att åka. Kortet aktiveras först när du går genom grinden till liften första gången.

OBS!

Vill du köpa en- eller flerdagarskort till barn 0-6 år måste det göras direkt på plats vid liftstationen under ordinarie öppettider.

Företag som vill köpa “Företagskort” kan enbart göra det i receptionen på hotell Tjamstan. Alltså inte via webshopen. För mer information, kontakta hotell Tjamstan.

Alltid 5% rabatt om gästen köper korten själv online och hämtar ut i dropboxen i värmestugan.

KÖLDGRÄNS: Om termometern vid gamla liftstationen visar -22 C startas inte liftarna.

Skidlift i Malå
Familj åker slalom i Malå

pistkarta