Hundspann

Vill du kombinera din vinter vistelse i Malå med en hundspannstur så finns det goda möjligheter. Vi på Hotell Tjamstan samarbetar med Sandra & Alexander på Lapland wild paws. Nedan kan ni läsa de tre olika paketen de erbjuder.

Swedish Fika Tour

1,5 timmar/ bokningsbart från 10:00 – 14:00

Upplev hundarnas obotliga lust att springa och dra medans du dras genom det vackra landskapet i norra Sverige. Luta dig tillbaka på släden och njut av åkturen. Om du har tur kanske du kommer att kunna se en älg eller några renar i sin naturliga miljö. I turen inkluderas det kaffe, te och kaka som serveras över öppen eld ute i vildmarken.

Northern Light Tour

1,5 timmar/ bokningsbart från 18:00 – 22:00

Njut av en förtrollande körupplevelse under polarhimlen. På denna hisnande tur guidar vi dig genom den förtrollande vildmarken. Om vi ​​har tur, och himlen är klar, kan vi se det magiska norrskenet – unikt i sin skönhet. I Turen inkluderas kaffe, te och smörgås ute i vildmarken vid den öppna elden.

Swedish Outdoor Lunch Tour

2 timmar/ bokningsbart från 11:00 – 14:00

På denna uppfriskande hundspannstur med svensk lunch åker du som passagerare på en släde som körs av en av våra professionella guider. Medan guiden förbereder lunch kommer du att ha tid att bekanta dig med våra vänliga Alaskan huskies, ta en bild av det vackra landskapet eller bara koppla av vid brasan och njuta av den underbara atmosfären. Efter lunch återvänder vi med hundspann till startpunkten där du tar farväl av våra vänliga huskies.

Gäller samtliga turer: turer görs för minimum 2 personer och max 8 personer (två hundspann med 4 personer). För större sällskap kontakta Sandra & Alexander Gomeringer på Lapland Wild Paws:

E-post: Info@Laplands-Wild-Paws.com

Telefon: +46730753918 eller +4915259173983

Pris på förfrågan.

Bilder Lapland Wild Paws

Hundspann Lapland Wild Paws

Här tipsar vi även om några andra aktörer ni kan kontakta inför ert besök i Malå.

Paws of Björnlund

Cold Nose Huskies

Flarken Adventure

Wild Lapland