Vill du jobba hos oss i sommar?

Publicerad

Sommarpersonal Hotell Tjamstan (samt extra helger under höst/vår/vinter)

Om arbetsplatsen:

Hotell Tjamstan är en äkta jordnära mötesplats för besökare från hela världen beläget vid foten av Tjamstanberget i Malå kommun, Västerbotten. Vårt varumärke står för aktivt friluftsliv, familjär stämning, hållbart och genuint bemötande!

Hotell Tjamstan är en plats för människor, möten och rekreation. Personalen står för gott bemötande gentemot besökaren och strävar efter att lösa allt till det bästa för våra gäster vare sig de befinner sig i slalombacken, hotellet eller på vår camping. 

Om tjänsten:

Vi söker dig som vill vara ansiktet utåt för Hotell Tjamstan. Vi letar efter dig som brinner för service och som ständigt strävar mot att ge våra gäster den bästa hotellupplevelsen. Vi söker dig som trivs i en ständigt varierad vardag, omfamnar utmaningar med en lösning och ser positivt på förändring/variation. Du bör behärska flera språk, gärna svenska och engelska. Tyska och italienska är ett stort plus. Men det är inget krav. Anställningen är enligt kollektivavtal (Visita HRF).

Du som person bör vara lösningsorienterad, social, noggrann och flexibel. Tjänsten är timanställning. Kvälls- och helgarbete förekommer. 

Dina arbetsuppgifter:

Ditt primära jobb är alltid med gästen i fokus.
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och rör hela vår verksamhet. Därför lägger vi stor vikt vid flexibilitet, noggrannhet och att du har ett öga för kundservice.  Du kan starta dagen i restaurangen med frukost/lunch och avsluta den i receptionen med incheckningar. Du ska trivas med ensamarbete och kunna ta egna initiativ. Dina arbetspass är förlagda både vardagar och helger, du jobbar både tidiga mornar och sena kvällar. Vi behöver en person som gör detta med glädje och positivitet, då gott bemötande och service gentemot gästen är vår viktigaste uppgift. 

Vi ger dig:

En härlig arbetsmiljö som präglas av gott bemötande, gemenskap och en aktiv fritid precis utanför hotellet. I närområdet finns goda fiskemöjligheter, vandringsleder, cykel, skidåkning, padel och en hel del annat. Hotellet är beläget i Malå, en kommun i Västerbottens inland, nära till affärer, skola och omsorg. Omringad av fantastiska kollegor får du chans att utveckla dig själv och Hotell Tjamstan. 

Tycker du att det verkar spännande så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt! 
Vi tar emot ansökningar löpande men stänger ansökningsfönstret den 16/4–2022. 


Ansökningarna skickas till:
info@malahotell.se 

Märk mailet med: Sommarpersonal